Wie is NIXAFFIX?

Hallo daar, ik ben Willem Nicky Thissen, maar noem me alsjeblieft gewoon Nicky. Waarom? Dat is hoe iedereen me noemt sinds mijn geboorte. Nixaffix is mijn bedrijf, een mengelmoes van Nick, Affiliate, Fixen.

Als sinds ik het me kan herinneren ben ik online actief. Vooral heel veel vauit hobby en plezier. Websites bouwen, bloggen en nieuwe dingen uitproberen.

In 2020 ben ik een stap verder gegaan en ben aan de slag gegaan bij een online marketing / media bedrijf. Dit zorgde voor heel veel nieuwe inzichten over SEO en conversie.

Geen Wij, Alleen Ik

Hoewel we zeker houden van gezelschap, is het feit dat ik momenteel een eenmanszaak ben. Dat betekent geen nerds in de hoek, geen teamvergaderingen waarin ik mezelf tegenspreek – alleen ik, mijn laptop en een flinke dosis enthousiasme om jou te helpen groeien.

Mijn Rare Benadering

Dus, hoe gaan we de online wereld veroveren? Nou, hier is mijn geheim: ik hou het simpel en duidelijk. Geen marketing-speak, geen duizelingwekkende termen – alleen directe oplossingen zonder het gedoe. Laten we eerlijk zijn, wie heeft tijd voor ingewikkeld gedoe?

Meer dan Alleen Gekkigheid

Oke, ik ben dol op een grapje, maar mijn focus ligt op serieuze resultaten. Naast mijn talent om memes te maken, ben ik er om jou te helpen met SEO, CRO en affiliate marketing. Het draait allemaal om jouw online succes, en ik ben hier om je te begeleiden.

De Toekomst

Hoewel ik momenteel een eenmanszaak ben, heb ik grootse plannen. De toekomst zal hopelijk meer gezichten zien bij NIXAFFIX en wie weet, misschien zelfs een heel leger van digitale superhelden. Maar tot die tijd, ben ik hier, klaar om jouw online avontuur te begeleiden.

Bedankt dat je NIXAFFIX hebt leren kennen – het online avontuur dat wordt aangedreven door één persoon (dat ben ik, in het geval je het was vergeten)! Dus laten we samen op weg gaan, met humor, originaliteit en groei in gedachten.

Bedrijfsgegevens

NIXAFFIX

Van Slingelandtstraat 5A
4812 LA Breda

06 488 123 04
Nicky@nixaffix.nl
Kvk: 87307677
BTW nr: NL004394922B47

NIXAFFIX-Logo-voor-homepage-nixafffix.nl