Nieuwe Website van Nixaffix

Op zoek naar een nieuwe website? Die maak ik graag voor je. Hier lees je over de tools waarmee ik websites bouw en wat de voordelen zijn. Test op deze pagina de prestaties van jouw website.

Klantvriendelijk design

Zichtbaar in Google

Hoge Conversie Ratio

Vaste Prijs

Hosting, E-mail en Service

Portfolio NIXAFFIX

Voorbeeld Website Thissenautos
Voorbeeld Website Artillathissencoaching
Voorbeeld Website Portschool
Voorbeeld Website FTATR
Voorbeeld Website Houtenspeelgoedkraam
Voorbeeld Website Concertjobs

Websites Gebouwd met WordPress CMS

De basis voor iedere website is WordPress. WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat het mogelijk maakt om websites, webshops en blogs te creëren en te beheren. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, uitbreidbaarheid via thema’s en plugins.

Volgens W3Techs, draait WordPress op 43% van alle websites op het internet, inclusief die zonder een contentmanagementsysteem (CMS) of met een op maat gemaakte CMS.

Generatepress en Generateblocks

Iedere website maak ik aan de hand van het premium thema van Generatepress. In combinatie met GenerateBlocks geeft dat zeer veel mogelijkheden. Deze tools zorgen ervoor dat de website optimaal presteerd wat betreft Pagespeed, wat belangrij is voor SEO.

GeneratePress is een lichtgewicht, responsief en veelzijdig WordPress-thema dat zich richt op snelheid en bruikbaarheid, en het is zeer aanpasbaar via de WordPress Customizer.

GenerateBlocks, aan de andere kant, is een verzameling van pagina-bouwstenen voor de WordPress block editor (Gutenberg) van de makers van GeneratePress, waarmee gebruikers geavanceerde lay-outs kunnen creëren zonder code te hoeven schrijven.

PageSpeed belangrijk voor SEO

PageSpeed, of de laadsnelheid van een pagina, is cruciaal voor SEO omdat het direct invloed heeft op de gebruikerservaring; snellere pagina’s leiden tot hogere gebruikerstevredenheid en engagement.

Bovendien geeft Google de voorkeur aan snelladende pagina’s in zijn ranking algoritme, wat betekent dat snellere pagina’s waarschijnlijker hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Wat is de Pagespeed van jouw website? Test het hier:

Zelf je website eenvoudige uitbreiden

Dankzij de combinatie van WordPress als CMS, het thema GeneratePress en de GenerateBlocks block-editor, kan iedereen met een korte uitleg zelf de website verder uitbreiden.

Met behulp van enkele voorgeprogrameerde bouwstenen of complete pagina’s kan je eenvoudig pagina’s of elementen aan je website toevoegen. En kon je er niet aan uit? Dan ben ik er altijd om je te helpen.