Bekijk hier mijn Portfolio

Al meer dan 10 jaar bouw ik websites in WordPress. Inmiddels heb ik een flinke portfolio met sites van tevreden klanten. Op deze pagina een overzicht van mijn portfolio met voorbeelden van landingspagina’s, webshops en complete websites.

Ontdek de prijs

Klantvriendelijk design

Zichtbaar in Google

Hoge Conversie Ratio

Vaste Prijs

Hosting, E-mail en Service

voorbeeld website thissenautos
Affiliate / Blog
voorbeeld website artillathissencoaching
Bedrijfswebsite
voorbeeld website portschool.nl
Affiliate / Blog
Voorbeeld Website FTATR
Bedrijfswebsite
voorbeeld website houtenspeelgoedkraam
Webshop
Voorbeeld Website Concertjobs
Landingspagina

Welkom op Mijn Portfolio-pagina!

In mijn portfolio vind je een verzameling van websites die ik met passie heb ontworpen en ontwikkeld. Van boeiende blogs en robuuste affiliate sites tot gespecialiseerde bedrijfswebsites in diverse sectoren zoals kindercoaching en evenementenproductie – elk project vertelt een uniek verhaal.

Neem een kijkje in mijn portfolio en ontdek de kwaliteit en diversiteit die ik bied in de wereld van webdesign en -ontwikkeling. Nixaffix, waar digitale creativiteit en innovatie samenkomen om opmerkelijke websites te creëren.


ThissenAutos.nl

voorbeel-website-thissenautos

ThissenAutos is een uitgebreide en informatieve website die zich richt op het adviseren van individuen bij het kopen, verkopen van auto’s. De website biedt een breed scala aan diensten en adviezen, variërend van het bepalen van de dagwaarde van auto’s tot het vergelijken van verschillende autoverkoopservices.

Voorbeeld Product Review blok

De website bevat productreviews en adviezen over auto-accessoires, en streeft ernaar om een holistische gids te zijn voor auto-eigenaren en potentiële kopers en verkopers.

Portschool.nl

voorbeeld-website-portschool.nl

De Port School legt zich toe op het delen van kennis en passie voor Port wijnen. De website biedt een uitgebreide gids voor liefhebbers van Port. .

Product Pagina

De website onderscheidt zich door een toegankelijke en informatieve aanpak, waardoor bezoekers worden aangemoedigd om de veelzijdigheid en rijkdom van Port wijnen te ontdekken en te waarderen

HoutenSpeelgoedKraam.nl

voorbeel-website-houtenspeelgoedkraam

Houten Speelgoed Kraam is een online webwinkel gespecialiseerd in houten speelgoed en speeltoestellen.

Een belangrijk kenmerk van de website is het geïntegreerde betaalsysteem dat verschillende betalingsopties biedt, zoals iDEAL.

Voorbeeld van betaalpagina voor webshop
Betaalpagina webshop

Bovendien is de website gekoppeld aan een dropshipping-service. Houten Speelgoed Kraam benadrukt eenvoud en gebruiksgemak, waardoor klanten zonder poespas kunnen winkelen naar eerlijke en kwalitatieve producten.

ArtillaThissenCoaching.nl

Artilla Thissen Coaching is een pedagogisch coaching website die zich richt op het ondersteunen van kinderen en jongvolwassenen door middel van positieve en praktische oplossingen.

De website is ontworpen om een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waar bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden over de aangeboden diensten en contact kunnen opnemen voor individuele coaching en begeleiding.

contact formulier website
Contactformulier

De website heeft een duidelijk en gebruiksvriendelijk contactmechanisme, waardoor potentiële cliënten gemakkelijk contact kunnen opnemen via e-mail of WhatsApp.

FTATR.eu

FTATR (For Those About To Rock) is een technische productie-expert die zich specialiseert in het organiseren van evenementen zoals concerten, festivals en arena-shows.

Portfolio

De website bevat een portfolio-sectie die een showcase biedt van hun diverse projecten, wat een bewijs is van hun uitgebreide expertise en succes in de evenementenproductie-industrie.

Concertjobs.nl

voorbeel-website-concertjobs

Concertjobs.nl is een effectieve landingspagina die is ontworpen om individuen aan te trekken die geïnteresseerd zijn in werken bij concerten en festivals.

De pagina is strategisch geoptimaliseerd om te profiteren van Facebook en Instagram advertenties, wat bijdraagt aan een hoge conversieratio.

Contactformulier

De website biedt potentiële werknemers een duidelijk en direct pad om zich aan te melden, met een eenvoudig te navigeren interface en relevante informatie over de functie en de verwachtingen. Het succes van de pagina is mede te danken aan de effectieve koppeling met sociale media advertenties, wat zorgt voor een gestroomlijnde gebruikerservaring van advertentie tot conversie.